Quadrantevents

What an incredible, unbelievable journey! Thank you so much Kris and Philip for an unforgettable week of sailing along the Greek coasts under a hot blue sky and with a fresh breeze. This was so much more than a RYA day skipper practical training! A personalized professional teaching approach in a wonderful environment, the ideal way to get the sailing contamination.

In any case, we are infected for life and are looking forward to go back and conquer the Mediterranean 😉

We kijken alvast uit naar een vervolg.

Katrien and Paul.  Juli 2020

Al een beetje bekomen van je zeiltochten en toch wel ‘gekke’ groep?Ik ben ondertussen weeral een week aan het werk, maar denk met veel plezier terug aan onze week op de boot! 

Onze week zeilen op de boot was fantastisch!

Het nuttige aan het zeer aangename koppelen, een succes formule. Ik zou het zeker iedereen aanraden.

Veel bijgeleerd en toch ook het vakantiegevoel. Vooral het ankeren aan een afgelegen baai ‘s middags om te eten en even te gaan zwemmen…

Een ervaring rijker, namelijk het zeilen op de Middellandse zee, maken ons zelfzeker genoeg om dit volgend jaar zelfstandig te ondernemen.

 Bedankt voor de leerrijke en zeer aangename week in Griekenland!En ik wens je ook nog veel succes met jullie bedrijf in de toekomst. Je bent een geboren lesgever, zowel theorie als praktijk.

Evelyne en Jonathan  Juli 2020

De RYA Dayskipper cursus in Griekenland is de ideale combinatie van zeilen en vakantie. We hebben met onze groep een fantastische week meegemaakt, vol van zeilen, zwemmen, lekker eten en drinken.

Als skippers in wording ben je afwisselend verantwoordelijk voor zowel de navigatie, sturen, zeilstanden en veiligheid aan boord. De RYA instructeurs Kris en Philip zijn ervaren zeilers en die na het zeilen joviaal meegaan met de groep.

Ik zou direct opnieuw willen vertrekken. Kleine tip voor geïnteresseerden, (herhaal thuis eens de Engelstalige zeiltermen) en vergeet je zwembroek en zonnecrème niet 😉

Laurens & Sam  Juli 2020